Informatie

Algemene tandheelkunde

Onder algemene tandheelkunde valt de periodieke controle, het vullen van gaatjes in tanden en kiezen en het plaatsen van kronen en bruggen.

Wortelkanaalbehandeling

Een wortelkanaalbehandeling is noodzakelijk bij ontsteking van het tandweefsel in het wortelkanaal. Wij voeren de wortelkanaalbehandelingen uit volgens de meest recente en geavanceerde behandelmethoden met de hoogst mogelijke nauwkeurigheid. Dit is mogelijk door middel van de operatiemicroscoop.

Mondhygiëne

Voor de behandeling van parodontale (tandvlees) aandoeningen staan gediplomeerde mondhygiënisten en preventieassistenten voor u klaar. Binnen de praktijk staat preventie te allen tijde voorop. Hier besteden wij veel aandacht aan binnen onze praktijk.

Esthetische tandheelkunde

Ook wel cosmetische tandheelkunde genoemd. Dit is de verzamelterm voor behandelingen die uw gebit mooier maken. Voorbeelden hiervan zijn: facings, bleken, vullingen vervangen etc. Onze tandartsen streven altijd naar de meest natuurlijke resultaten.

Implantologie

Wanneer er tanden of kiezen ontbreken, biedt implantologie de uitkomst. Door middel van implantaten kan een vastzittende oplossing gecreëerd worden. Vraag uw tandarts naar de verschillende mogelijkheden.

CEREC

Bent u het zat om twee weken op uw kroon te wachten? CEREC biedt de ultieme oplossing. Gebruikmakend van de meest innovatieve technologieën is het mogelijk om binnen slechts één dag uw kroon, afgestemd op de kleur van uw gebit, aan u te leveren.

Prothese

Bij het missen van één of meerdere tanden of kiezen, bieden partiële of volledige prothesen de uitkomst om weer een mooi, compleet gebit te hebben. Binnen onze praktijk zal de klinische tandprotheticus u voorzien van de meest natuurlijk ogende kunstgebitten, geheel op maat.

Vrieseweg 76

3311 NX, Dordrecht

078 614 39 88

Bel ons gerust

Openingstijden

Bekijk de openingstijden hier

Mail ons

info@mondzorgdordrecht.nl