Tandarts Dordrecht

De tandarts in Dordrecht waar u altijd terecht kunt voor een verzorgd gebit

Bent u op zoek naar een kwalitatieve, betaalbare en vooral goed bereikbare tandarts in Dordrecht, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn de tandarts waar iedereen terecht kan. Mede omdat we mensen met tandartsangst graag extra begeleiden, zodat zelfs de meest bange patiënten gewoon rustig in de stoel kunnen zitten. Aangezien we daarnaast ook werken op weekenddagen en de avonduren geopend zijn, kunt u zelfs bij ons terecht wanneer u een bijzonder drukke agenda heeft.

Als tandarts in Dordrecht zijn we zo flexibel mogelijk zodat u altijd een goed verzorgd gebit kunt hebben. Daarnaast geven we graag meer informatie over behandelingen en manieren om uw gebit optimaal te onderhouden. Veel van de informatie vindt u gewoon op de website terug!

Dental tools

HALFJAARLIJKSE CONTROLE

Jaarlijks gaat u voor een preventieve controle naar de tandarts. Tijdens deze controle wordt uw gebit door de tandarts gecontroleerd op gaatjes en eventuele (tandvlees)ontstekingen.

MONDHYGIËNE & PREVENTIE

Een goede mondverzorging is belangrijk om tandbederf en tandvlees aandoeningen te voorkomen én te bestrijden. Wij geven u advies over te nemen maatregelen.

KROON & BRUGWERK

Een kroon of brug is een manier om een ontbrekende tand of kies te vervangen. Een brug (een kunsttand en twee kronen) wordt verankerd aan uw eigen aangrenzende tanden.

IMPLANTOLOGIE & KLIKGEBIT

Een implantaat vervangt één of meerdere tanden door implantaten. Deze implantaten worden na het plaatsen voorzien van een kroon, brug of een overkappingsprothese.

De tandarts in Dordrecht met een lage drempel en hoge mate van gemak

Heeft u op dit moment al een tandarts in de omgeving van Dordrecht en wilt u graag overstappen? Dan geeft u dit gewoon bij ons aan, zodat wij dit voor u kunnen regelen. Heeft u nog geen tandarts in Dordrecht en wilt u zich inschrijven als nieuwe patiënt? Dan helpen we u graag verder. U kunt ervoor kiezen om gebruik te maken van de website, maar u kunt ook eerst eens langskomen voor een persoonlijk gesprek. Zo kunnen we u rustig vertellen wat de mogelijkheden zijn en hoe wij u kunnen helpen.

Dat maakt het ook makkelijker voor mensen die bang zijn voor de tandarts. Niet geheel overbodig trouwens, want maar liefst 40% van de volwassen Nederlanders heeft in meer of mindere mate angst voor de tandarts. Bij ons is dat niet nodig. Wij nemen de tijd voor u, leggen u uit wat we gaan doen en wat er gaat gebeuren, en u kunt altijd aangeven wanneer er even gepauzeerd moet worden omdat het niet meer zo goed lukt. Op die manier hebben wij als tandarts in Dordrecht een zeer lage drempel en dat maakt het makkelijker voor u om zonder veel angst naar de tandarts te komen.

Alle mogelijke behandelingen gewoon bij de tandarts in Dordrecht

Bij onze tandartspraktijk in Dordrecht hebben we een team met experts klaarstaan die direct aan de slag kunnen met uw gebit. Ook wanneer u al langere tijd geen controle gehad heeft, of wanneer u bijvoorbeeld een spoedingreep nodig heeft omdat u plotseling veel pijn ervaart door een gaatje in een van uw tanden. Aangezien wij specialisten in de praktijk hebben met uiteenlopende diploma’s, certificaten en kennis, kunnen we alle behandelingen gewoon zelf uitvoeren.

Daarbij maken we gebruik van theoretische kennis, praktische ervaring en daarnaast ook innovatieve methodes die ervoor zorgen dat de kwaliteit van de behandelingen nog beter wordt, of het minder vervelend is voor de patiënten bij ons in de stoel. Op die manier hebben we de lat hoog gelegd voor onszelf, zodat u zeker weet dat u bij ons als uw tandarts in Dordrecht altijd in goede handen bent.

Vandaag al contact opnemen met uw nieuwe tandarts in Dordrecht?

Bent u op zoek naar een tandarts in Dordrecht waar u altijd terecht kunt, ook wanneer u bang bent of wanneer u zelf een zeer drukke agenda heeft? Dan neemt u vandaag nog contact met ons op. Wij schrijven u graag direct in (eventueel na een kennismakingsgesprek) en kunnen zelfs het overstappen voor u regelen. Wilt u meer informatie, dan neemt u gewoon vandaag al vrijblijvend contact met ons op. U kunt de inschrijving ook direct via de website zelf regelen, zodat u zeker weet dat u binnenkort bij ons in de stoel plaats kunt nemen.

CONTACT

Wilt u meer informatie over angst tandarts of een afspraak inplannen?

Vult u dan onderstaand contactformulier in. Of navigeer naar onze contactpagina, door hier te klikken.

  Vrieseweg 76

  3311 NX, Dordrecht

  078 614 39 88

  Bel ons gerust

  Openingstijden

  Bekijk de openingstijden hier

  Mail ons

  info@mondzorgdordrecht.nl