Angst tandarts in Dordrecht; geen reden meer om bang te zijn

Heeft u angst voor de tandarts in Dordrecht? Of zoekt u een specifieke angst tandarts in Dordrecht omdat het nu toch echt tijd is om u over de vrees voor de tandarts te zetten? Dan bent u bij onze praktijk aan het juiste adres. Wij helpen u namelijk graag persoonlijk verder wanneer u bang bent voor de tandarts. Dat is overigens niets om schaamte voor te hebben; bijna de helft van de volwassen Nederlanders (40%) heeft angst voor de tandarts, dus ook in Dordrecht zijn veel mensen die liever nooit naar de tandarts zouden gaan.

Niet naar de tandarts gaan is geen verstandige keuze. Sterker nog, wanneer u nooit naar de tandarts gaat, dan is de kans zeer groot dat uw gebit in een staat van verval raakt. Bezoekjes aan de tandarts (of de mondhygiënist in Dordrecht) zijn noodzakelijk om uw gebit in goede staat te houden, en problemen te voorkomen. Wist u dat tandproblemen vaak leiden tot gezondheidsproblemen? Tijd om in te grijpen en dat is waarom wij uw angst tandarts in Dordrecht zijn.

Voordelen van een angst tandarts

 • Persoonlijke en doelgerichte behandelplan
 • Duidelijke communicatie gedurende behandeling
 • Diverse verdovingsmogelijkheden
 • Op uw tempo angst overwinnen
Schrijft u zich vandaag nog in?

Bent u op zoek naar een geschikte angst tandarts in Dordrecht en wilt u eigenlijk direct over de drempel heen om er echt werk van te maken? Schrijft u zich dan vandaag nog in of boek een afspraak, zodat we eerst eens rustig kennis kunnen maken en de mogelijkheden door kunnen nemen. Bij ons is angst geen enkele reden om niet naar de tandarts te gaan, want die angst is bij ons écht ongegrond.

Wat kunt u verwachten van de angst tandarts in Dordrecht?

Als angst tandarts in Dordrecht vinden we het belangrijk dat we de tijd voor u kunnen maken. Vaak komt angst voort uit onwetendheid. En heel gek is dat niet. Wanneer uw huidige tandarts zonder uitleg met tal van apparaten aan komt lopen en gaat boren in uw mond, dan kunnen we u goed voorstellen dat u het eng vindt om naar de tandarts te gaan.

Wij nemen de tijd om u rustig uit te leggen wat er aan de hand is, wat het probleem is dat we gevonden hebben en hoe we dit op gaan lossen. Onze ervaring is dat het grootste gedeelte van de angst als sneeuw voor de zon verdwijnt, puur en alleen omdat u weet wat er gaat gebeuren voordat wij aan de slag gaan. Ook nemen we meer tijd voor uw afspraak. Dat betekent niet alleen dat wij als angst tandarts in Dordrecht meer tijd voor u kunnen maken, het betekent ook dat er mogelijkheid is om een pauze in te lassen wanneer het even te veel wordt. Of wanneer u wat extra uitleg wilt over wat wij nou precies aan het doen zijn.

Is dat nodig, zo’n angst tandarts in Dordrecht?

De angst tandarts in Dordrecht is zeker geen overbodige luxe. Wanneer u bang bent voor de tandarts, dan is de kans namelijk zeer groot dat u de afspraken en controles uit blijft stellen. Het gevolg is dat er steeds meer tijd verstrijkt zonder dat u een controleafspraak heeft bij de tandarts. Het zorgt er echter ook voor dat u de angst voedt; van uitstel komt immers afstel. En hoe langer u niet bij de tandarts geweest bent, hoe groter de kans op problemen is. Dat zorgt ook weer voor extra stress en angst.

Als angst tandarts in Dordrecht zorgen wij ervoor dat die drempel verdwijnt. We beginnen gewoon met een rustig gesprek, zonder direct apparaten tevoorschijn te toveren en uw mond open te trekken. Laten we eerst samen eens kijken hoe we u het beste kunnen helpen, zodat een bezoek aan ons in ieder geval iets leuker wordt.

Angst tandarts Dordrecht

VRAGEN? STEL ZE GERUST

Contact

Adres

Vrieseweg 76
3311 NX, Dordrecht

Telefoon

078 614 39 88
078 200 5000 (spoedlijn)
 • Maandag08:00 - 17:00
 • Dinsdag7:30 - 20:30
 • Woensdag08:00 - 17:00
 • Donderdag7:30 - 20:30
 • Vrijdag08:00 - 17:00
 • Zaterdag09:00 - 18:00
 • ZondagGesloten

Onze specialisten

Mondzorg Dordrecht Tandheelkunde - Ines
Inês

TANDARTS

BIG-nummer: 19928980102

Mondzorg Dordrecht Tandheelkunde - Daniel Vazquez
Daniel

TANDARTS

BIG-nummer: 19916310902

Mondzorg Dordrecht Tandheelkunde
Said

TANDARTS

BIG-nummer: 99924247902