WAAROM MONDZORG DORDRECHT?

Over ons

Mondzorg Dordrecht zet zich in om u de beste tandheelkundige zorg te bieden in Dordrecht. We zijn er voor jong en oud en bieden veelzijdige behandelingen aan. Hierbij houden we altijd rekening met uw wensen en eventuele angsten. Wilt u een afspraak maken? U kunt altijd langskomen of bellen.

Gespecialiseerde medewerkers

Bij Mondzorg Dordrecht, uw tandarts in Dordrecht, wordt u altijd behandeld door gediplomeerde medewerkers. Onze medewerkers zijn volledig op de hoogte van nieuwe technologie op het gebied van tandheelkundige zorg. Zo volgen zij regelmatig nascholingscursussen, waardoor ze u de beste zorg kunnen bieden.

Tandarts Dordrecht met een aangename sfeer

Wij doen er alles aan om u zoveel mogelijk op uw gemak te stellen. Zo mag u rekenen op een gastvrij welkom in een comfortabele wachtruimte. Even een praatje maken met een van onze medewerkers? Wij maken altijd tijd voor u. Vervolgens leiden wij u naar een van onze drie moderne behandelkamers.

In de media

Mondzorg Dordrecht in de Media 078MGZN

HET TEAM

Onze specialisten

Waarom wij

Avonden en elke zaterdag geopend

Veel ervaring met angstige patiënten

Kroon in 1 dag klaar

Digitale mondscanner, geen alginaat happen

ONZE KOFFIE EN THEE STAAT KLAAR!

Onze locatie

Mondzorg Dordrecht

Inschrijven

PATIENT WORDEN?

Mondzorg Dordrecht is een tandartspraktijk gevestigd in Dordrecht. Het team bestaande uit professionals streeft naar de beste behandeling op maat.

Werken bij Mondzorg Dordrecht

VERSTERK ONS TEAM

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe talenten en enthousiaste medewerkers om onze team te versterken. Bekijk onze vacatures.

Over ons