CEREC kronen

Bent u het zat om twee weken op uw kroon te wachten? CEREC biedt de ultieme oplossing. Gebruikmakend van de meest innovatieve technologieën is het mogelijk om binnen slechts één dag uw kroon, afgestemd op de kleur van uw gebit, aan u te leveren.

Schrijf nu in voor een stralende glimlach

CEREC is een innovatieve restauratiemethode waarbij we met behulp van computertechniek kronen en bruggen vervaardigen. Hiermee zijn we in staat om uw kroon binnen één bezoek te maken. Deze kronen worden ook wel CEREC kronen genoemd. Met CEREC kronen kunnen we meerdere verkleurde, afgebroken of ontbrekende tanden vervangen.

CEREC-Kronen-tandarts

De voordelen van CEREC

Het plaatsen van een kroon is voor velen een grote drempel. U moet namelijk meerdere keren terugkomen bij de tandarts voordat de behandeling helemaal afgerond is. Het liefst wilt u het gehele proces zo snel mogelijk achter de rug hebben. De CEREC-technologie maakt dit mogelijk. Dankzij het computersysteem CEREC kunnen we uw kroon binnen één en hetzelfde bezoek maken. De CEREC kroon en brug sluit altijd perfect aan op de kleur van uw tanden. Ook is het maken van een afdruk, oftewel “happen”, niet meer nodig. Dankzij CEREC kronen bent u minder tijd kwijt aan het bezoeken van de tandarts.

Tandrestauraties dankzij CEREC

De CEREC-technologie is niet alleen geschikt voor het realiseren van kronen en bruggen. Dankzij dit computergestuurde proces zijn we ook in staat om andere tandvervangingen van keramiek te vervaardigen. Denk hierbij aan inlays en onlays. Ook bij deze restauraties is het normaal gesproken nodig om gebitsafdrukken te laten maken en meerdere keren langs te komen bij de tandarts. Dankzij het CEREC-systeem kunnen we de tandrestauraties binnen één bezoek maken én plaatsen