Spoed tandarts Dordrecht

Welkom bij mondzorg Dordrecht, uw tandartsen praktijk van A tot Z. Wij helpen u met uw tand gerelateerde problemen bij zowel spoed als reguliere afspraken. Kwaliteit in mondzorg is waar wij naar streven en dit laten wij ook weerspiegelen in onze praktijk waarbij behandelingen nauwkeurig en met veel precisie worden uitgevoerd. Heeft u een noodgeval? Dan zal onze spoed tandarts in Dordrecht zeker voor u klaar staan.

Inhoudsopgave

Een spoed tandarts in Dordrecht voor jong en oud

Spoed tandarts Dordrecht biedt veelzijdige behandelingen aan voor zowel jong als oud. Ons gedreven en professionele team van specialisten zorgt ervoor dat u op de juiste manier geholpen wordt aan uw tand gerelateerde problemen. Wij houden hierbij rekening met uw wensen of eventuele angsten en doen er alles aan om u zoveel mogelijk op uw gemak te stellen.

Halfjaarlijkse Controle

Jaarlijks gaat u voor een preventieve controle naar de tandarts. Tijdens deze controle wordt uw gebit door de tandarts gecontroleerd op gaatjes en eventuele (tandvlees)ontstekingen.

Mondhygiëne & Preventie

Een goede mondverzorging is belangrijk om tandbederf en tandvlees aandoeningen te voorkomen én te bestrijden. Wij geven u advies over te nemen maatregelen.

Kroon & Brugwerk

Een kroon of brug is een manier om een ontbrekende tand of kies te vervangen. Een brug (een kunsttand en twee kronen) wordt verankerd aan uw eigen aangrenzende tanden.

Implantologie & Klikgebit

Een implantaat vervangt één of meerdere tanden door implantaten. Deze implantaten worden na het plaatsen voorzien van een kroon, brug of een overkappingsprothese.

Angst voor spoed tandarts in Dordrecht is niet nodig

Angst hebben voor een tandarts kan een flinke impact op uw leven hebben. Zo kan het ervoor zorgen dat uw gebit veel sneller verslechterd, omdat u de tandarts veelal vermijdt. Vooral bij spoed behandelingen is het belangrijk om meteen in te grijpen om erger te voorkomen. Mondzorg Dordrecht helpt u van deze angst af. Wij doen dit door gedurende de behandeling meer tijd voor u te nemen en zelfs een mogelijkheid te geven om een pauze in te lassen tijdens een behandeling. Op deze manier zorgen wij ervoor dat uw gebit niet hoeft te lijden onder uw angst voor tandartsen en kunnen wij samen met u ernstige gebitsproblemen voorkomen.

Voordelen spoedtandarts

Met onze spoed tandarts service in Dordrecht geniet u van verschillende voordelen. Zo bieden wij veel kortere wachttijden aan en kunnen wij u daardoor snel helpen. In veel gevallen kunt u zelfs direct terecht bij onze praktijk voor een spoed behandeling. Bovendien bestaan wij uit een groot team van professionele tandartsen en assistenten die meerdere talen spreken. Wij zijn daardoor ook een geschikte partner voor mensen die niet de Nederlandse taal beheersen.

Wanneer kunt u onze spoed tandarts bellen?

U kunt voor verschillende spoed behandelingen contact met ons opnemen. Vervolgens zullen wij met u kijken wat de mogelijkheden zijn en wanneer wij u hulp kunnen bieden bij uw probleem. Wij zijn hiervoor te bereiken via onze speciale spoedlijn 0782005000. Deze lijn is alleen bedoeld voor spoedafspraken en acute behandelingen. Voor overige behandelingen vragen wij u om contact op te nemen via ons telefoonnummer: 0786143988.