Welkom bij mondzorg Dordrecht, uw tandartsen praktijk van A tot Z. Wij helpen u met uw tand gerelateerde problemen bij zowel spoed als reguliere afspraken. Kwaliteit in mondzorg is waar wij naar streven en dit laten wij ook weerspiegelen in onze praktijk waarbij behandelingen nauwkeurig en met veel precisie worden uitgevoerd. Heeft u een noodgeval? Dan zal onze spoed tandarts in Dordrecht zeker voor u klaar staan.

Een spoed tandarts in Dordrecht voor jong en oud

Spoed tandarts Dordrecht biedt veelzijdige behandelingen aan voor zowel jong als oud. Ons gedreven en professionele team van specialisten zorgt ervoor dat u op de juiste manier geholpen wordt aan uw tand gerelateerde problemen. Wij houden hierbij rekening met uw wensen of eventuele angsten en doen er alles aan om u zoveel mogelijk op uw gemak te stellen.

HALFJAARLIJKSE CONTROLE

Jaarlijks gaat u voor een preventieve controle naar de tandarts. Tijdens deze controle wordt uw gebit door de tandarts gecontroleerd op gaatjes en eventuele (tandvlees)ontstekingen.

MONDHYGIËNE & PREVENTIE

Een goede mondverzorging is belangrijk om tandbederf en tandvlees aandoeningen te voorkomen én te bestrijden. Wij geven u advies over te nemen maatregelen.

KROON & BRUGWERK

Een kroon of brug is een manier om een ontbrekende tand of kies te vervangen. Een brug (een kunsttand en twee kronen) wordt verankerd aan uw eigen aangrenzende tanden.

IMPLANTOLOGIE & KLIKGEBIT

Een implantaat vervangt één of meerdere tanden door implantaten. Deze implantaten worden na het plaatsen voorzien van een kroon, brug of een overkappingsprothese.

Angst voor spoed tandarts in Dordrecht is niet nodig

Angst hebben voor een tandarts kan een flinke impact op uw leven hebben. Zo kan het ervoor zorgen dat uw gebit veel sneller verslechterd, omdat u de tandarts veelal vermijdt. Vooral bij spoed behandelingen is het belangrijk om meteen in te grijpen om erger te voorkomen. Mondzorg Dordrecht helpt u van deze angst af. Wij doen dit door gedurende de behandeling meer tijd voor u te nemen en zelfs een mogelijkheid te geven om een pauze in te lassen tijdens een behandeling. Op deze manier zorgen wij ervoor dat uw gebit niet hoeft te lijden onder uw angst voor tandartsen en kunnen wij samen met u ernstige gebitsproblemen voorkomen.

Voordelen spoedtandarts

Met onze spoed tandarts service in Dordrecht geniet u van verschillende voordelen. Zo bieden wij veel kortere wachttijden aan en kunnen wij u daardoor snel helpen. In veel gevallen kunt u zelfs direct terecht bij onze praktijk voor een spoed behandeling. Bovendien bestaan wij uit een groot team van professionele tandartsen en assistenten die meerdere talen spreken. Wij zijn daardoor ook een geschikte partner voor mensen die niet de Nederlandse taal beheersen.

Wanneer kunt u onze spoed tandarts bellen?

U kunt voor verschillende spoed behandelingen contact met ons opnemen. Vervolgens zullen wij met u kijken wat de mogelijkheden zijn en wanneer wij u hulp kunnen bieden bij uw probleem. Wij zijn hiervoor te bereiken via onze speciale spoedlijn 0782005000. Deze lijn is alleen bedoeld voor spoedafspraken en acute behandelingen. Voor overige behandelingen vragen wij u om contact op te nemen via ons telefoonnummer: 0786143988.

spoed tandarts Dordrecht

Contact

Adres

Vrieseweg 76
3311 NX, Dordrecht

Telefoon

078 614 39 88
078 200 5000 (spoedlijn)

  Wanneer een spoed tandarts Dordrecht

  Het gebruik maken van een spoed tandarts kan voor verschillende doeleinden zijn. In ieder geval staat vast dat u zo snel mogelijk van het probleem verholpen wilt worden. De ernst van het probleem speelt hier een grote rol en op basis daarvan zijn er een drietal categorieën die vallen onder spoedbehandelingen. Deze zijn opgedeeld in minder urgente spoed behandelingen, urgente spoedbehandelingen en acute spoedbehandelingen (ook wel trauma genoemd).

  Minder urgente spoedbehandelingen bij een spoed tandarts

  Op zoek naar een spoed tandarts voor een minder urgente behandeling? Daar kunnen wij u ook bij helpen. Wij voeren spoedbehandelingen uit voor onder andere een uitgevallen kroon of vulling, een losse brug of een te hoge kroon of vulling. Daarnaast voeren wij facing spoedbehandelingen uit voor beschadigde, afgevallen of losgekomen facing. Kleine beugel gerelateerde problemen kunnen wij hier ook met spoed voor u oplossen.

  Spoed tandarts Dordrecht voor urgente behandelingen

  Heeft u last van uw kiezen, zenuwpijn of bloedend tandvlees? Dan kunt u bij onze spoedtandarts Dordrecht behandelingen terecht. Onze praktijk behandelt onder andere tandvleesontsteking, afgebroken of gebarsten tanden en aanhoudende pijn aan uw kaakgewrichten. Ook voor tandbederf en vervelende gaatjes kunt u bij ons een spoed afspraak maken. Wilt u hier meer over weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

  WAT VINDEN ANDEREN VAN ONS

  Reviews

  Acute behandelingen bij een spoed tandarts

  Een ongeluk zit in een klein hoekje en door een verkeerde val kan dit al snel schade aanrichten aan uw gebit. U kunt tanden verliezen of hevige nabloedingen aan uw gebit krijgen na een verkeerde val. Het is dan cruciaal om op tijd in te grijpen en daarmee uw tand of deel van het gebit te redden, voordat er ergere schade ontstaat. Wij van Mondzorg Dordrecht bieden u ook bij acute behandelingen een helpende hand. Door op tijd in te grijpen kunnen wij de schade aan uw gebit beperken en loszittende of uitgevallen tanden tijdig herstellen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en advies.

  spoed tandarts Dordrecht

  Openingstijden Mondzorg Dordrecht

  Onze tandartspraktijk in Dordrecht heeft ruime openingstijden en daardoor zijn wij vrijwel iedere dag van de week bereikbaar. Maandag, Woensdag en Vrijdag zijn wij open van 08:00-17:00. Op donderdagen en dinsdagen kunt u bij ons terecht tussen 07:30-20:30. Liever een afspraak in het weekend? Ook dat is geen probleem. Op zaterdagen zijn wij namelijk geopend van 09:00-18:00. Voor het maken van een afspraak vragen wij u te bellen naar: 0786143988 of een mail te sturen naar: info@mondzorgdordrecht.nl.

  Spoed tandarts Dordrecht